Lente in aantocht

De eerste maanden 2024 zijn ni vogelvlucht voorbij gegaan met mooie, boeiende en uitdagende opdrachten waarin humor, beleving en persoonlijke aandacht voorop stonden. Ik heb muzikale, filmische bijdragen mogen leveren en veel maatwerk mogen verrichten
voor terugkerende en nieuwe opdrachtgevers. Met de lente in aantocht, is cabaret op maat en presentator op maat op veel locaties mogelijk! Dus voor congressen, bijeenkomsten en symposia denkt Spekmen Productions heel graag mee voor de ondersteuning. Een unieke toevoeging aan de mooie programma’s die deelnemers gaan volgen. Ik kijk uit naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden!

Wrap up 2023

Op de laatste vrijdag voor de kerst, maak ik een eigen wrap up van 2023. Wat een jaar!! Vele hoogtepunten, nieuwe klanten van maatwerk mogen voorzien. Geweldige trouwerijen mogen ondersteunen en als dagvoorzitter en wrap up specialist op mooie congressen en bijeenkomsten mogen optreden. Dank aan alle opdrachtgevers en voor iedereen hele fijne, gezonde en gezellige kerstdagen gewenst. 2024 belooft voor Spekmen Productions een mooi jaar te worden, ik ben bestaande en nieuwe opdrachtgevers heel graag weer van dienst met humoristisch maatwerk en met energieke en inlevende samenwerking!
Proost op een mooi 2024 alvast!

Volle vaart vooruit

De temperaturen zijn nog bijna zomers en we zijn al in oktober. De afgelopen weken heb ik geweldig leuke en bijzondere opdrachten mogen doen. Vooral de reacties na afloop waren geweldig om te horen. Van “mooie taalvondsten en vooral nieuwe tekst op Oh Oh Den Helder was hoogtepunt” (congres Den Helder) tot aan “in een woord FANTASTISCH” (VHIG congres), het zijn reacties die ik hoop met cabaret op maat en mijn bijdragen te bewerkstelligen. Een persoonlijk hoogtepunt was de bruiloft van dierbare vrienden, waarbij ik ze ook nog echt mocht verbinden als trouwambtenaar.
In volle vaart vooruit, want morgen het VNSa jubileum, wrap ups van diverse bijeenkomsten komende maand en de eerste eindejaarsopdrachten komen binnen.

Zomer en daarna

De vakantie in regio midden staat op het punt van beginnen. Ik mag de laatste dagen voor mijn eigen vakantie nog enkele opdrachtgevers bedienen met rolspelen bij assessments. En in augustus start ik de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2023/2024. Er staan al wat mooie opdrachten in het najaar gepland. Mijn cabaret op maat aanbod zal nog meer komen te liggen op de impro wrap up van congressen en bijeenkomsten, inzet als humoristische trouwambtenaar op maat, speechschrijver/ ghostwriter voor directies, muzikaal cabaret op maat. Verder ga ik me meer richten op coaching, rolspeler bij specifieke wensen voor interacties
en uiteraard op assessments/ trainingen.
Maar eerst fijne zomer allen!!

Humoristische ghostwriter

Team5PM is een groeiende, jonge, dynamische organisatie die youtube content strategieën en concepten ontwikkelt voor grote klanten. Voor hun 5 jarig bestaan gingen zij naar Toscane en zochten een ghostwriter. Iemand die met humor hun informatie
tot een performance kon omtoveren. In een co-creatie kwamen we tot een humoristisch en zeer succesvol eindresultaat, ook nog eens in het Engels. Voor mij een geweldige manier om toch een Cabaret op Maat bijdrage te kunnen leveren voor een prachtig event.
In het verleden ook al eens gedaan, maar dit smaakt naar meer! Dus wil jij je informatie vertaald zien in een humoristische tekst die je zelf goed kan presenteren/ brengen, neem dan contact op en kijken we samen hoe we dit goed kunnen vormgeven!

De 3 Z’s

Ik mag veel maatwerk verzorgen in de vorm van geïmproviseerde afsluitingen bij bijeenkomsten en congressen. De ideale manier om de borrel met een lach in te gaan en een mooie, inspirerende dag met humor samen te vatten. Ik sluit heel vaak af met het motto van de 3 Z’s. Daar zit de Z van zon normaal gesproken niet bij, maar we verlangen er toch wel heel erg naar. Tenminste ik wel! De 3 Z’s betekenen in mijn afsluiting wat anders, maar het gaat om hetzelfde. Cabaret op Maat om te zorgen dat jullie publiek heeft genoten. De komende periode mag ik ook nog 2 bruiloften sluiten, een wereld draait door presenteren, een fake speech geven als afsluiting van een congres en een speech voor een Youtube organisatie schrijven en ze helpen dit verhaal knallend te brengen. Kortom maatwerk tot de zon schijnt en uiteraard ook daarna! Neem vrijblijvend contact op en we bespreken wat ik voor jullie event, congres of bijeenkomst kan betekenen.

Nieuwjaar Nieuwe mogelijkheden!

Het nieuwe jaar is twee weken onderweg en geeft altijd nieuwe impulsen en nieuwe mogelijkheden. Na een geweldig en afwisselend 2022 met vele wrap ups, presentatie opdrachten, veel maatwerk en trainingen, stomen we door naar 2023. Een bijzonder jaar, waarin cabaret op maat een speerpunt voor Spekmen blijft. Maar het trouwambtenaarschap wordt uitgebreid, ik mag meerdere huwelijken officieel gaan sluiten. Daarnaast zal ik workshops gaan verzorgen om mijn ervaring als assessment acteur te delen en nieuwe rolspelers op te leiden. Ook meer wrap ups en andere vormen van impro cabaret zullen de revue passeren. Kortom het belooft een mooi en druk jaar te worden tijdens mijn 15 jarig bestaan. Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Maatwerk met humor past op vele plekken en bij vele bijeenkomsten/ congressen.

15 jaar Spekmen – November

Op 1 november 2007 was ik los van welke werkgever dan ook. Het ZZP-bestaan was definitief begonnen en nu 15 jaar
en vele mooie opdrachten en opdrachtgevers verder, voel ik me als een vis in het water. Ik mag bij mooie organisaties
in de keuken kijken, me inleven, mijn creatieve bijdrage leveren en vervolgens weer door naar de volgende opdracht.
November is voor Spekmen Productions een drukke maand, vanwege de cabaret op maat opdrachten die er vaak in deze maand zijn, maar ook met aanvragen voor december en januari. Daar ben ik al 15 jaar dankbaar voor en wat voor mij extra leuk is, dat ik
opdrachtgevers soms na jaren weer spreek voor een nieuwe opdracht. Dank daarvoor!
Nu zin in de laatste run richting de kerst en als ook u een maatwerk opdracht op humoristische wijze wil vormgeven, neem vrijblijvend contact op. Ik drink graag een (digitale) kop koffie om kennis te maken en te kijken hoe we samen op kunnen trekken.

Diversiteitsmaand September

In een maand met 13 verschillende opdrachtgevers door het hele land heen verdeeld, voelt september als de diversiteitsmaand.
Twee trouwerijen als maatwerk trouwambtenaar trapte de maand af. Daarna Cabaret op maat in verschillende vormen van de humoristische wrap up voor UWV en VGD pensioen tot aan de Muzikale wrap up voor het Berlage Lyceum. Trainingen voor Stadstheater Zoetermeer, DJI en EBN en uiteraard ook assessments en coaching kwamen deze maand voorbij. Ik heb nog niet eerder zoveel verschillende opdrachten in een maand langs zien komen en gelukkig met veel succes en plezier uit mogen voeren!
Deze diversiteit zal de komende maanden aanhouden en uiteraard komt daar ook de mogelijkheid bij om Spekmen in te schakelen als jullie bedrijf of organisatie straks een jaarafsluiting, terugblik of een andere humoristische bijdrage zou willen aan het einde van het jaar.
Ik kijk ernaar uit om de diversiteit hoog te houden en jullie van passend maatwerk te voorzien!

Maatwerk bereikt nieuw hoogtepunt

Voor diverse opdrachtgevers is het weer live kunnen organiseren van congressen, bijeenkomsten en events een groot feest. Ik merk in de aanvragen dat daar meer dan ooit behoefte is aan ontspanning, humor en terugblik op wat geweest is. De afgelopen maanden was het geweldig om live te mogen optreden bij Duodagen voor huisartsen, de brandweer en vele andere opdrachtgevers. Het maatwerk wat ik mag verzorgen, bereikte zaterdag een nieuw hoogtepunt tijdens het Huwelijk draait doorrr. Op een geweldig feest werd een bruidspaar op een mooie, humoristische manier in het maatwerk zonnetje gezet. Cabaret op maat met medewerking van vrienden en geliefden van het bruidspaar.
Kortom een nieuw concept geboren! Waarin ook mijn trouwambtenaar-rol in te passen zal zijn. Cabaret op maat wordt veel en op diverse manieren ingezet, nu ook op trouwerijen en jubileum- bijeenkomsten!