Jakhals Patrick op bezoek bij klant Dimension Data

2014-15-16 – Dimension Data draait Doorrr – presentatie + ludieke afsluiting

Eind 2014 heeft Spekmen Productions in samenwerking met Dimension Data NL een programma samengesteld om voor ongeveer 250 medewerkers de terugblik en nieuwe ontwikkelingen toe te lichten. Samen met mijn tafelheer vanuit de organisatie heb ik een herkenbaar en professioneel programma neergezet. Joseph Oubelkas als geweldige gastspreker mogen zien en aan het einde de zaal mogen toespreken met gedichten waar een staande ovatie en grote dank namens organisatie mij ten dele viel.
Het jaar erna mocht ik deze kick off voor medewerkers wederom verzorgen maar nu gedurende de gehele dag met diverse vormen en invalshoeken entertainen in het prachtige Tivoli Vredenburg. Bij deze opdracht valt jaarlijks alles samen. Zowel de jakhals filmpjes van tevoren, de presentatie als de humoristische bijdragen worden zeer goed ontvangen en gewaardeerd.
In 2016 was er gekozen voor een andere invulling, maar heb ik wel klantinterviews kunnen verzorgen en wederom een bijdrage geleverd voor deze zeer prettige opdrachtgever!