De Wereld draait door bij DBDD door Spekmen Productions

U kunt Patrick als losse presentator van uw programma boeken of gebruik maken van één 1 van onderstaande, succesvolle concepten.
Spekmen Productions denkt graag mee om de juiste invulling aan uw evenement te geven, uw doel te realiseren en uw doelgroep
een humorvolle en herkenbare beleving mee te geven.

Mogelijkheden:
– Presentator personeelsbijeenkomst gericht op uw thema’s
– Presentator/ begeleider congres/ seminar (incl. ludieke afsluiting)
– Presentator bekend format (Uw wereld draait door, Ik hou van Holland): zoals de programma’s zelf, met energie, humor, prikkelend en herkenbaar
– Presentator/ begeleider speeddatesessies/ netwerksessies/ samengestelde bijeenkomsten – themabijeenkomsten
– Workshops Communicatie en Klantgerichtheid
– Filmproducties (presentator en productie/ montage)

Referenties: HAYS, Dimension Data, Gemeente Hilversum, KLPD, CZ Zorgkantoren, Stanislas College,ZGE, Bisc Utrecht, Vivare, Saartje Kinderopvang, Sanquin, Leeuwendaal, gemeente Woensdrecht, KLM, Altrecht, Rabobank, BON gemeenten, K5 gemeenten, Gemert Bakel, van Lanen Electro, gemeente Utrecht, Bethesda Ziekenhuis, CMWP, CAP Gemini, GGD Assen, gemeente Lelystad, Sportbedrijf Lelystad.

 

Uw wereld draait door…

Het bekende TV-programma als format voor uw congres/ bijeenkomst.
Dit concept wordt geleverd inclusief de presentator, jakhalsfilmpje op maat, muzikaal intermezzo en als afsluiting de gedichten op maat van “Nico Dijkshoorn”. Deze vorm brengt informatie op leuke, ludieke en serieuze wijze over. Door de afwisseling en interactie staat dit programma garant voor energie en goede informatieoverdracht.

Ik hou van Holland op maat

Voor uw personeelsbijeenkomst of afsluiting van een dag kunt u de spelshow Ik hou van Holland op maat als energieke activiteit boeken via Spekmen Productions. Het spel kan inclusief de muzikale intermezzo’s worden gebracht. Maar ook los met een presentator, waarbij de vragen en de rondes speciaal op uw organisatie en medewerkers zijn geschreven.

Presentatiewerk voor de Lions club

De Haagse avond

Deze avond bestaat uit een haagse rondleiding, bezoek aan het wijnlokaal om vervolgens in Theater Branoul of Theater Pepijn getrakteerd te worden
op onvervalst Haags entertainment in de vorm van de Haagse stadsdichter, de regahs en uw haagse presentator John.
Seinpost Adviesburo heeft deze avond met veel plezier ontvangen en eindigden in de haagse kroeg De Paap.

De Spekmennen voor al uw bijeenkomsten, verkiezingen en uitreikingen
De Spekmennen (Robert Kempen/ Patrick Spekman) begeleiden uw prijsuitreiking, verkiezingsbijeenkomst, netwerkbijeenkomst of opening/ sluiting van uw activiteit op muzikale en grappige wijze. De combinatie van presenteren van informatie, prettig introduceren van diverse sprekers, het uitreiken van prijzen, maken de bijeekomst, het evenement tot een feestje voor het publiek.

Presentator op maat

Op basis van uw wensen, doelgroep en thema, wordt de juiste toon gevonden en juiste aansluiting gemaakt met uw doelgroep. Door te verbinden en met humor thema’s onder de aandacht te brengen, wordt het publiek meegenomen, verrast en betrokken bij uw bijeenkomst.

Workshops

Spekmen Productions levert maatwerk workshops of scenes op maat om bewustwording bij uw medewerkers te creeéren. Zowel communicatie als klantgerichtheid staat of valt met een 1e stap. Deze stap is bewustwording. Door middel van humor, interactie en veel energie, worden de thema’s onder de aandacht gebracht. De betrokkenheid van uw medewerkers wordt vergroot, ze blijven niet in de stoel maar worden geactiveerd en geïnspireerd. Desgewenst krijgen ze handvatten mee om in de praktijk uit te kunnen voeren.
Geen ellenlange theorie, gewoon leuk, leerzaam, snel en duidelijk.